• producten

MET COUNTIF ALTIJD ACTUEEL INZICHT IN UW FINANCIELE SITUATIE

Slogan Arrow

Altijd en overal actuele bedrijfsinformatie op zak? Dat kan sneller dan je denkt!

 

Een goed inzicht in de financiële situatie is nodig om te kunnen ondernemen. Daarom besteden ondernemers hun administratie aan ons uit, zij krijgen correcte cijfers en dat onderneemt prettig!

 

Wij richten de administratieve omgeving zo in dat de ondernemer alleen de verkoopfacturen maakt en de inkoopfacturen digitaal aanlevert. Hiervoor maken we gebruik van verschillende online gekoppelde softwarepakketten en koppeling met bankrekening(en). De gegevens worden dagelijks bijgewerkt. Dit zorgt ervoor dat de ondernemer actueel inzicht heeft in gerealiseerde omzet en wat momenteel nog openstaat van klanten en bij leveranciers. Zo werkt het voor beide kanten eenvoudig en efficiënt.

 

Op de achtergrond monitoren we alle data en als we bijzonderheden signaleren, bespreken we die. We stellen per maand of kwartaal een rapport op, vergelijkend met een samen vastgesteld budget of met cijfers van vorig jaar. Hiervoor maken we gebruik van Intuito, een door ons zelf ontwikkeld rapportagepakket. Onze klanten die enthousiast met hun eigen vak bezig zijn, waarderen die extra informatie over hun marges en kosten! Natuurlijk worden ook de benodigde belastingaangiftes verzorgd.

  

Onze extra toegevoegde waarde komt uit het slim omgaan met data, software en automatisering, gecombineerd met veel praktische ervaring in klein MKB en ZZP. Zo kunnen wij voor een marktconforme prijs meer inzicht leveren. Het voordeel is dat je zo altijd en overal actueel inzicht hebt en weet waar je staat. Goed inzicht geeft rust en helpt je om de juiste beslissingen te nemen.

 

We werken o.a. met SnelStart, Exact Online, AccountView, Unit4, Autoflex, Trifact, Infine, Elsevier Nextens en we breiden deze lijst graag uit. 

 

Naast onze eigen klanten ondersteunen we en werken we samen met een aantal accountantskantoren voor (incidentele) klussen in administratie, jaarrekeningen en inrichten van automatisering.

 

Wij willen er zijn voor ondernemers die deze ondersteuning op prijs stellen en zich graag willen richten op hun kerntaken.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK.