• support

Automatiseer taken en Excelbestanden met Countif

Slogan Arrow

Makkelijker, sneller en professioneler werken met Excel? Dat kan eenvoudiger dan je denkt!

 

Heb je wel eens uitgerekend of bijgehouden hoeveel tijd er binnen jullie bedrijf besteed wordt om Excel-lijsten, die verre van kant-en-klaar zijn, bruikbaar te maken? Of handelingen steeds opnieuw moet uitvoeren om je data bruikbaar te maken, zoals ze in een juist formaat omzetten? En dat terwijl je dat soort tijdrovende taken met één druk op de knop automatisch kunt uitvoeren.

 

Excel is een flexibel, praktisch en veelgebruikt instrument om zelf modellen in op te stellen en gegevens samen te voegen. Door daarbij gebruik te maken van geautomatiseerde invoer en verwerking verbeter je de integriteit van de informatievoorziening. Wij helpen je de gegevensinvoer en -verwerking of je eigen bedrijfsspecifieke Excel-modellen te automatiseren en indien gewenst modellen ook betrouwbaarder te maken door extra controles.

 

Countif is gespecialiseerd in Visual Basic for Applications (VBA), de programmeertaal van Excel en bouwt bedrijfsspecifieke invoegtoepassingen. Dit doen we op basis van door ons ontwikkelde eenvoudige standaard bouwstenen. Zo kunnen we in relatief korte tijd heel veel praktische functionaliteit leveren!

 

Onze oplossing zie je in de praktijk toegepast in de volgende video.

Countif - Eigen werkbalk in Excel - export naar PDF 

 

Binnenkort volgen er meer video's.

 

Onze klanten hebben meer plezier in hun werk en besparen tijd door gebruik te maken van onze oplossingen en diensten.

 

Ben je benieuwd hoe dit toegepast kan worden in jullie eigen werkomgeving? 

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK.